usuari 
passwd 
        

Paella d’arròs amb carn magre
Nuggets amb enciam, tomàquet i pastanaga
Macedònia

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Cursa Solidària EPRI
> dimecres 13 de desembre
Cursa Solidària EPRI

Com cada any i amb el lema: Airina és solidària, i tu?, el proper dimecres 13 de desembre, les alumnes d’EPRI, farem la “Cursa Solidària”, per guanyar la Campanya de Nadal amb esforç.

Recordem que consisteix en que cada alumna participi en la cursa atlètica seguint un circuit al Parc de Vallparadís.

És important que aquest dia hagin esmorzat a casa.

La participació de les famílies consisteix en fer d’ ”espònsor”,  i aportar la quantitat pactada amb la nena, per volta que faci.


Esponsor

Nº de voltes

Total

Padrina

1

5

5 €


Per exemple :  si es pacta 1 € per volta i ella fa 5 voltes,  aquesta família abonarà 5 €.

Perquè us serveixi d’orientació, l’experiència és que, les grans fan unes 5 ó 6 voltes amb el temps establert, i les petites en fan 2 ó 3.

Podeu fer d’ espònsors: pares, oncles, avis, amics....., només cal omplir la fitxa que portarà la vostra filla, amb tots els familiars que bonament vulguin participar (és important que aquesta fitxa la retorneu degudament complimentada abans de la cursa).

Un cop feta la cursa, les nenes us portaran la fitxa amb les voltes que han fet. Així doncs ja podreu comptar-les i saber els diners que hauran d’entregar a la tutora juntament amb la fitxa.

Aquests diners van destinats a la Marató de TV3, a la Creu Roja a Mèxic per les víctimes del terratrèmol i per l’Hospital Monkole.

|