usuari 
passwd 
        

Arabell Educació Infantil

Sopa de pollastre amb pistons
Salsitxes de pollastre amb patates fregides
Iogurt natural ensucrat

Arabell

Sopa de pollastre amb pistons
Salsitxes de pollastre amb patates fregides
Iogurt natural ensucrat

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Sigues solidari! T'hi esperem!"

El Gran Recapte
01.12.2017
> divendres 1 de desembre
El Gran Recapte

Si ets pare o mare de l'escola, vine l'1 o 2 de desembre a col·laborar amb Arabell i Terraferma al Gran Recapte que organitza el Banc d'Aliments de Lleida. Et necessitem! Encara falten molts voluntaris per aquesta edició.


Tenint en compte que el Gran Recapte representa el 25% del total d'aliments que recullen cada any els Banc dels Aliments de Girona, Lleida, Tarragona i Barcelona, federats entre si, i les entitats que comparteixen la seva missió, aquesta campanya de recollida és essencial perquè segueixin duent a terme la seva tasca i, en conseqüència, en la lluita per pal·liar els efectes de la pobresa alimentària.

Per apuntar-te com a voluntari/a acompanyant un grup d'alumnes en torns d'una hora, fes-ho trucant a la secretaria d'Arabell o Terraferma, segons allà on tinguis els fills. Digues la teva disponibilitat, i t'adjudicaran una hora i un supermercat.

Properament tindrem una reunió de voluntaris per explicar aspectes organitzatius. En qualsevol cas, el Banc dels Aliments ho té molt ben muntat i només caldrà acudir al supermercat assignat. Allí estarà tot el material.


galeria de fotos
  • El Gran Recapte
|