usuari 
passwd 
        

Arabell Educació Infantil

Macarrons a la carbonara
Limanda arrebossada amb enciam i olives
Iogurt natural

Arabell

Macarrons a la carbonara
Limanda arrebossada amb enciam i olives
Iogurt natural

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Concurs Picalletres
> dijous 22 de febrer
Concurs Picalletres

Benvolguts pares,


Com bé deveu saber per les vostres filles, el proper 14 de març participem en el concurs i enregistrament del programa PICALLETRES, que consisteix a lletrejar paraules que progressivament augmenten la dificultat, llegir embarbussaments i detectar errors ortogràfics. Si entreu en la web (http://www.picalletres.net/cms/) hi podreu veure vídeos, l’explicació de la dinàmica, quines entitats hi ha darrere, etc.


Pensem que participar-hi és una bona ocasió per agermanar cultura i divertiment d’una manera pràctica i, alhora, competitiva, ja que ens enfrontarem a un altre centre. Si ho fem prou bé, passarem al següent programa i, si no, hi haurem participat i haurem viscut una gran experiència.


Ara mateix estem preparant-nos per tal de decidir qui hi anirà ja que només hi poden participar 3 alumnes tot i que la resta de la classe hi anirem per donar-los suport i per gaudir del concurs.

El dimecres 14, doncs, després de la 1a classe del matí, que es farà amb normalitat, marxarem en autobús fins a l'Intèrpret Escola de Música, carrer Sangenís Bertran, 11, de Lleida, on s’enregistra el programa, que començarà a ¾ d’11, tot i que hi hem de ser abans. Un cop hàgim concursat, després d’una hora aproximadament, tornarem a l’escola per tal de continuar amb la jornada escolar normal; aquell dia, però, han de venir vestides de carrer.


Esperem que aquesta iniciativa us resulti tan atractiva com a les vostres filles.


Salutacions cordials,


Departament de Llengua|