usuari 
passwd 
        

Arabell Educació Infantil

Crema de carbassó amb rostes
Llom al forn amb salsa de pinya
Iogurts de sabors

Arabell

Crema de carbassó amb rostes
Llom al forn amb salsa de pinya
Iogurts de sabors

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Els premiats exemplifiquen els valors de cada una de les línies estratègiques d'Aude!"

Acte de presentació projecte Aude! a Lleida
21.03.2018
Acte de presentació projecte Aude! a Lleida

El dissabte 3 de març els col·legis de la Institució Lleida van presentar en societat el nostre projecte educatiu i van lliurar els premis Aude!

Les escoles de la Institució Lleida van presentar Aude!, el projecte educatiu que duen a terme a Arabell i Terraferma fins l’any 2020. L’acte es va celebrar el passat dissabte, 3 de març, en un marc incomparable: la sala Leandre Cristòfol de La Llotja de Lleida. 

Aude! incorpora noves metodologies pedagògiques als fonaments clàssics de l’educació, perquè facilitin l’adquisició de coneixements i el desenvolupament de les competències necessàries per viure feliços i en plenitud al segle XXI.

Durant l’acte es van lliurar els Premis  Aude!  a les següents iniciatives que exemplifiquen els valors de cada una de les línies estratègiques del projecte:

Lideratge ètic

Saúl Craviotto: Piragüista lleidatà d’èxit, medallista olímpic en diferents categories de competició en caiac (Jocs Olímpics de Pequín 2008, Jocs Olímpics de Londres 2012 i Jocs Olímpics de Rio 2016).

Preparats per el canvi

Fundació Sorigué: La Fundació impulsa des de fa més de 30 anys la vocació de retorn a la societat del grup empresarial, a través d’activitats en l’àmbit social, educatiu i cultural de la ciutat de Lleida.

Competència global

Andreu Pi (president ICG Software): Creador de la marca ICG Software, que fabrica solucions tecnològiques per a empreses dels sectors de l’Hostaleria i el Comerç. L’any 1995 va posar en marxa una proposta que va triomfar a nivell internacional.

Compromís social

Sant Joan de Déu Terres de Lleida: Institució que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones més vulnerables, cercant la complicitat de la societat i amb el suport dels seus voluntaris. Donen oportunitats a les persones que més ho necessiten.


Podeu veure les fotografies de l'acte a través del següent enllaç.

|