usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

AMPA Solidaritat – Campanya de Nadal : “Sigues Tu el Rei”
> dimarts 12 de desembre
AMPA Solidaritat – Campanya de Nadal : “Sigues Tu el Rei”

De: Comissió Solidària – AMPA Les Alzines

A: Totes les famílies

Ens plau comunicar-vos que aquest Nadal, la Comissió Solidària inicia la campanya “Sigues Tu el Rei”.

Es tracta d’una campanya organitzada i dirigida per l’Associació Sigues Tu el Rei que consisteix a recollir, netejar, arreglar, organitzar i embolicar joguines de segona mà que posteriorment es repartiran el dia de Reis entre famílies en situació de vulnerabilitat econòmica.

La recollida de joguines “Sigues Tu el Rei” va ser una campanya iniciada pel MIJAC de Santa Eugenia, agrupament gironí format per un grup de joves que es reunien el cap de setmana per realitzar excursions, rutes i altres activitats lúdiques de caràcter formador.

L’objectiu és fer arribar joguines als nens i nenes de famílies en situació de vulnerabilitat econòmica i involucrar la comunitat jove en l’activitat voluntària.

A diferència d’altres campanyes de recollides de joguines, els integrants d’aquest agrupament fan el procés complet: des de recollir les joguines fins a anar a les cases disfressats de patges per veure la il·lusió dels nens i nenes al rebre els seus regals.

Els punts de recollida seran uns baguls que s'ubicaran a les entrades d’Educació Infantil i de Secretaria general. La campanya s’iniciarà el 12 de desembre fins al 20 de desembre.

En aquests dies d'alegria i estar amb la família, cal pensar que malauradament hi ha persones que ho estan passant molt malament i està a les nostres mans ajudar-los. Tots hi podem posar el nostre granet de sorra.

|